onsdag 24 augusti 2011

Inled hösten med nya språkkunskaper

Behöver du språkkunskaper i jobbet, har du vänner från andra länder eller vill du kunna göra dig förstådd när du är på semester? Det finns många skäl att vilja lära sig ett språk. Varför inte ta tillfället i akt i höst och prova en av våra kurser. Vare sig du är nybörjare eller har mer avancerade kunskaper så är du välkommen hos oss. 

Vår specialitet är det engelska språket, bl.a. affärsengelska men efter stor förfrågan kan vi nu även erbjuda kurser i affärsspråk, spanska, franska, italienska, tyska, japanska, mandarin, kantonesiska, arabiska, persiska, portugisiska, polska, ryska, serbiska, bosniska, och kroatiska.

Alla våra språkkonsulter är välutbildade och har undervisningsspråket som sitt modersmål. Vi startar alltid kursen med 3 deltagare och har max 8 platser. Allt för att försäkra kvalitet och ge dig mer individuell tid med läraren.

Hos oss kan du känna dig trygg med vetskapen om att vi ger dig de bästa förutsättningarna för att lära dig ett språk. Vi håller kurser för både privatpersoner och företag samt erbjuder seminarier.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar